På denne dagen... (krnymoen)

På denne dagen...

På denne dagen i 2004 kommer nyheten om at Charltons forsvarsspiller Mark Fish blir ute i minst tre uker, etter å ha skadet seg da han lekte med sin fem år gamle sønn.

Grunnen til at denne historien er så interessant, er fordi Fish ble skadet på en særdeles uvanlig og uheldig måte. Etter å ha herjet med sin fem år gamle sønn skal sørafrikaneren ha snublet og falt oppå en glassvase på et glassbord. Fallet etterlot han en flenge i skulderbladet og krevde 39 sting fra sykepersonell. Fish hadde den inneværende sesongen vært svært god og dannet et superpar med midtstopperkollega Chris Perry. Tidspunktet for skaden kom svært ubeleilig ettersom at Charlton allerede hadde midtstopperne Gary Rowett og Richard Rufus utilgjengelig. Charlton endte 2003/04-sesongen på en god 7. plass i Premier League og kom seg til 3. runde i både liga- og FA-cupen.

Mark Fish i action for The Addicks. Bildet er hentet fra: goal.com

Mark Fish kom til Charlton Athletic fra Bolton i 2000 og fikk totalt 102 kamper for "The Addicks", hvorpå han scoret 3 mål. På grunn av sin fysikk fikk han kallenavnet "The Big Fish" hos fansen.

#fotball #MarkFish #CharltonAthletic #pådennedagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Nymoen

Kristine Nymoen

24, Harstad

Hei! Mitt navn er Kristine Nymoen og jeg er en gal fotballfan. Denne bloggen vil derfor brukes til fotballrelaterte ting, slik som generelle fotballfakta, intervjuer gjort av meg og fotballguider. Legg gjerne igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits