På denne dagen... (krnymoen)

På denne dagen...

På denne dagen i 2005 uttaler Arsene Wenger seg om sin misnøye over det engelske landslagets beslutning om en Amerika-tur ved sesongslutt. Det blir ikke siste gang manageren uttaler seg om tette kampprogram.

18. Mars 2005 uttalte Arsene Wenger i en pressekonferanse at han stilte seg uforståelig til at det engelske landslaget trengte å dra på en USA-tur for å spille treningskamper mot nettopp USA, og Columbia. "På den ene siden så ønsker man jo at en tropp som skal spille VM neste sommer ikke får en travel sommer nå. Spillerne er utslitt etter en lang og krevende sesong i hjemlig liga." Datoene for de gjeldende treningskampene var satt til å være 28. og 31. Mai, altså rett etter at Premier League var ferdigspilt. Wenger i bedre humør enn da han kritiserte det engelske landslaget. Bildet er hentet fra arsenal.com

Wenger mente at det måtte ligge penger til grunne for den merkelige avgjørelsen om å reise så langt for kamptrening. På grunn av tidligere sesongstart på 2005/06-sesongen som følge av VM i 2006,ville også noen av Arsenals spillere bli utilgjengelig for oppbygningen til pre-season. De senere år har Arsenals manager også gått ut og kritisert det tette juleprogrammet i engelske fotball, uten å ha kommet igjennom med det.

 

#Fotball #ArseneWenger #Arsenal #England

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Nymoen

Kristine Nymoen

24, Harstad

Hei! Mitt navn er Kristine Nymoen og jeg er en gal fotballfan. Denne bloggen vil derfor brukes til fotballrelaterte ting, slik som generelle fotballfakta, intervjuer gjort av meg og fotballguider. Legg gjerne igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits