På denne dagen... (krnymoen)

På denne dagen...

På denne dagen i 2007 kommer beskjeden om at Manchester City-spiller Michael Ball har fått tre kampers karantene.

Avgjørelsen kommer fra engelske FA etter at Ball skal ha tråkket på Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo i byderbyet som Ball & Co tapte, etter nettopp en scoring fra den portugisiske midtbanespilleren. Etter at dommen ble klar gikk City-spilleren selv ut og sa: "Jeg angrer dypt på det jeg gjorde og har akseptert dommen uten å nøle. Jeg har også sendt en personlig unnskyldning til Cristiano."


Cristiano Ronaldo har alltid vært fotrapp, noe som har resultert i frustrasjon hos motspillere. Her ved Michael Ball. Bildet er hentet fra: en.as.com
 

Cristiano Ronaldo var inne i sitt fjerde år for Manchester United på det tidspunktet og hadde allerede etablert seg for de røde djevlene. Taklingen som Ball satte inn på Ronaldo sørget for et straffespark som portugiseren selv satte i nettet. City-spilleren hadde tidligere i matchen gått ned for telling og skaffet et straffespark da dommeren mente at Wes Brown hadde dratt han ned innenfor 16-meteren. Dessverre for Ball og hans lagkamerater klarte ikke Darius Vassell å finne veien til nettmaskene. 

Som den største Cristiano Ronaldo-supporteren i gata mi fikk jeg ofte høre at portugiseren var sytete og at han la seg ned alt for lett. En oppfatning som jeg var sterkt uenig i. Heldigvis for meg og mine Manchester United-venner valgte Premier League-studioet å vise disse situasjonene i nærbilder etterhvert som Ronaldo ble bedre. Og der kunne man enkelt se hvilken stygg behandling verdensklassespilleren ble utsatt for!

 

#fotball

 

Kilder: BBC Sports

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Nymoen

Kristine Nymoen

24, Harstad

Hei! Mitt navn er Kristine Nymoen og jeg er en gal fotballfan. Denne bloggen vil derfor brukes til fotballrelaterte ting, slik som generelle fotballfakta, intervjuer gjort av meg og fotballguider. Legg gjerne igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits