På denne dagen... (krnymoen)

På denne dagen...

På denne dagen i 2013 scorer Rio Ferdinand det som blir det siste målet under Sir Alex Ferguson's æra på Old Trafford.

Det begynner å bli en stund siden Sir Alex Ferguson ga seg som manager for Manchester United, etter hele 27 år i klubben. På denne dagen for fire år siden sørget den britiske midtstopperen Rio Ferdinand for legendens siste mål på Old Trafford. Målet sikret de røde djevlene en 2-1 seier mot Swansea og gjorde at fansen kunne feire klubbens 20. seriegull med god margin. Javier Hernandez hadde gitt vertene ledelsen før pause, men waliserne kom tilbake like etter at andre omgang ble blåst i gang og satte fyr på kampen. Heldigvis for de med et rødt hjerte fikk Ferdinand svinget inn det som ble matchvinner-scoringen, tre minutter før slutt.


Rio Ferdinand viser tommelen opp etter en kamp i 2010. Sammen med Nemanja Vidic utgjorde han et radarpar i midtforsvaret for Manchester United. Bildet er hentet fra: Wikimedia Commons v/Gordon Flood.

Samtidig som at Manchester United hentet hjem bøtta, var det nok en bismak i munnen på fansen som gikk ut og feiret etter kampslutt. En manager som hadde vunnet alt som kunne vinnes med klubben var ferdig og man gikk en uviss fremtid i møte. I dag er det jo lett å si at ansettelsen av David Moyes var helt feil, og at kanskje Jose Mourinho burde tatt over klubben akkurat da. Men etterpåklokskapen er ingen vitenskap.

 

#fotball

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Nymoen

Kristine Nymoen

24, Harstad

Hei! Mitt navn er Kristine Nymoen og jeg er en gal fotballfan. Denne bloggen vil derfor brukes til fotballrelaterte ting, slik som generelle fotballfakta, intervjuer gjort av meg og fotballguider. Legg gjerne igjen en kommentar :)

Kategorier

Arkiv

hits